Instant Gaming EU
 
 

Köp Paw Patrol: On A Roll!

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Paw Patrol: On A Roll! är ett spel som bygger på den populära barn-tv-serien Paw Patrol. Spelet är utvecklat av Outright Games och låter spelarna ta kontroll över sina favoritfigurer i Paw Patrol, inklusive Chase, Marshall och Skye, när de ger sig ut på spännande uppdrag för att rädda sin älskade Adventure Bay.



    Spelet erbjuder en mängd olika äventyrsbaserade nivåer, där spelarna måste använda varje karaktärs unika förmågor för att lösa pussel, övervinna hinder och slutföra uppdrag. Från att köra en brandbil till att bekämpa bränder eller utföra djärva räddningar, erbjuder varje nivå i spelet en spännande och uppslukande upplevelse.



    Spelets färgglada grafik är trogen TV-seriens stil, med detaljerade karaktärsmodeller och realistiska miljöer. Ljudet och röstskådespeleriet är också välgjort, med välkända röster från serien som bidrar till spelets barnvänliga upplevelse.



    Paw Patrol: On A Roll! erbjuder spelarna oändligt mycket roligt, med en mängd olika nivåer att klara av, möjligheten att låsa upp nya uppdrag och möjligheten att samla pup-godis för att anpassa sin upplevelse i spelet. Spelet är lämpligt för barn i alla åldrar, vilket gör det till ett utmärkt val för familjespel eller för Paw Patrol-fans som vill interagera med sina favoritfigurer på ett nytt och spännande sätt.



    På det hela taget är Paw Patrol: On A Roll! en engagerande, lekfull och rolig spelupplevelse för barn som ger värdefulla lärdomar som lagarbete och problemlösning samtidigt som det är en källa till underhållning. Det är ett utmärkt spel för barn och föräldrar som älskar Paw Patrol-serien och vill ha lite roligt spelande tillsammans.

    Läs mer

    De bästa priserna för Paw Patrol On A Roll!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Paw Patrol: On A Roll!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev