Instant Gaming EU
 
 

Köp Afterparty

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Afterparty är ett spel utvecklat av Night School Studio för PC, Mac och Nintendo Switch. I det här unika äventyret välkomnas spelarna in i livet efter döden där de måste fatta ett evigt beslut mellan himmel och helvete. Huvudpersonerna i berättelsen är två unga vänner vid namn Milo och Lola som befinner sig i helvetet efter att de oväntat dör när de är ute på sin första natt tillsammans på en bar.



    För att komma tillbaka till jorden måste de utmana Satan själv i en dryckestävling. Om de lyckas vinna mot honom kan duon återvända hem, men om han vinner i stället kommer de att skickas till skärselden på obestämd tid! Spelarna hjälper Milo och Lola att guida dem genom sin resa när de utforskar olika platser i helvetet som barer, bibliotek, karnevaler och mer. Varje område har sina egna pussel som måste lösas för att de ska kunna vinna över Satans dryckeskonst. För att vinna dessa spritfyllda fester med Lucifer själv behöver du ha ett bra sätt att prata - övertala folk runt om i staden (eller under den) om varför du förtjänar en ny chans till livet på jorden. För att hjälpa din argumentation har du tillgång till tre sorters drycker: Judgment Juice som ger dig möjlighet att förlora tid, Memory Mixer som låter dig återuppleva samtal från det förflutna och Devil's Drink som ger dig ytterligare dialogalternativ.



    På det hela taget erbjuder Afterparty en unik spelupplevelse som få andra videospel kan mäta sig med, eftersom det kombinerar element av utforskning, pussellösning och dialogval i ett och samma paket. Det är upp till dig som spelare att hjälpa Milo och Lola att ta sig hem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Afterparty

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Afterparty

    • Också publicerad av Night School Studio
    • Oxenfree
      62kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev