Instant Gaming EU
 
 

Köp Little Misfortune

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Little Misfortune är ett pek- och klickäventyrsspel utvecklat av Killmonday Games AB, där spelaren måste guida den unga huvudpersonen Misfortune genom en mörk och skruvad sagovärld. Misfortune, ledd av sin nya vän Mr Voice, ger sig ut på en resa genom den mystiska skogen där hon avslöjar olika hemligheter och upplever konsekvenserna av att göra val.



    Misfortune är en charmig och förtjusande karaktär som fångar spelarens uppmärksamhet redan från början. Hennes finurliga personlighet och kvicka kommentarer är ett bevis på spelets smarta skrivande, vilket ger en uppslukande och fängslande upplevelse. Under det finurliga yttre finns det dock en mörk underton som blir allt tydligare allteftersom berättelsen fortskrider. Ett av de viktigaste inslagen i Little Misfortune är möjligheten att göra val som påverkar berättelsens utgång. Varje beslut har konsekvenser, och spelarna måste navigera genom konsekvenserna av sina val. Spelet innehåller också en rad pussel och utmaningar som kräver att spelarna använder sin problemlösningsförmåga för att komma vidare i berättelsen. Spelets grafik bidrar till helhetsupplevelsen, där visuella bilder är mjuka och tecknade men samtidigt hemsökande och melankoliska. Användningen av färgkontraster hjälper också till att lyfta fram stämningen i varje scen, och det är imponerande hur spelet lyckas balansera det lättsamma med allvaret i sitt tema.



    På det hela taget är Little Misfortune ett exceptionellt spel som lyckas kombinera element av humor, skräck och äventyr för att skapa en unik och uppslukande upplevelse. Spelets skrivande, grafik och spelmekanik är alla förstklassiga och samverkar för att skapa en minnesvärd och tankeväckande upplevelse. Definitivt värt att spela för alla som letar efter ett genreöverskridande, känslomässigt påverkande äventyrsspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Little Misfortune

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Little Misfortune

    • Också publicerad av Killmonday Games AB
    • Fran Bow
      67kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev