Instant Gaming EU
 
 

Köp Zombie Cure Lab

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Zombie Cure Lab är ett spännande och utmanande spel utvecklat av Thera Bytes GmbH. Det utspelar sig i en postapokalyptisk värld som är överkörd av zombies, där spelaren tar på sig rollen som en vetenskapsman som leder ett team med uppgift att hitta ett botemedel mot zombieviruset. Spelet erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för den populära zombieapokalypsgenren och låter spelaren inte bara försvara sig mot zombierna utan även bota och förvandla dem till människa-zombiehybrider.



    I början av spelet får spelarna ett litet laboratorium där de måste samla in resurser, bedriva forskning och rekrytera specialister till sitt forskarteam. Spelet erbjuder en mängd olika resurser och olika kemikalier som används för att utföra experiment och forska om ny teknik. Allt eftersom spelarna går framåt i spelet kommer de att låsa upp nya resurser och tekniker, samtidigt som de förvaltar sitt laboratorium och sitt team effektivt.



    På det hela taget är Zombie Cure Lab ett komplext och utmanande spel som erbjuder en unik variant av zombieapokalypsgenren. Dess fokus på att bota zombierna skiljer det från andra spel i genren. Med ett stort utbud av resurser, utmanande uppdrag och avancerade försvarssystem kommer Zombie Cure Lab garanterat att ge många timmars spelande för alla som gillar postapokalyptiska spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Zombie Cure Lab

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Zombie Cure Lab

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev