Instant Gaming EU
 
 

Köp Fireworks Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fireworks Simulator är ett fascinerande och uppslukande spel som låter spelarna uppleva spänningen och upphetsningen med att avfyra fyrverkerier i virtuell verklighet. I det här spelet får spelarna tillgång till ett brett utbud av fyrverkerier, avfyrare och platser att experimentera med, vilket ger dem fullständig kontroll över sina fyrverkerier. Med sin fantastiska grafik och realistiska ljudeffekter ger Fireworks Simulator spelarna en levande och spännande upplevelse som återger den verkliga spänningen med fyrverkerier.



    En av de viktigaste funktionerna i Fireworks Simulator är den stora samling fyrverkerier som spelarna kan välja mellan. Spelet innehåller en mängd olika typer av fyrverkerier, inklusive raketer, romerska ljus, fontäner och mycket mer. Varje typ av fyrverkeri har sina egna unika visuella och ljudmässiga effekter, vilket gör det enkelt för spelarna att experimentera och skapa sina egna anpassade fyrverkerishower. Spelet innehåller också en mängd olika avfyrningsplatser, från öppna fält till hustak, vilket gör att spelarna kan skräddarsy sina fyrverkerier för att passa sina preferenser.



    Sammanfattningsvis är Fireworks Simulator ett spännande och engagerande spel som ger spelarna en helt anpassningsbar och uppslukande upplevelse. Med sina realistiska ljud- och visuella effekter, en stor samling fyrverkerier och en rad olika anpassningsmöjligheter kommer Fireworks Simulator garanterat att glädja alla som är passionerade av fyrverkerier och som letar efter ett sätt att återskapa spänningen och upphetsningen från ett fyrverkeri i sitt eget hem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fireworks Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Fireworks Simulator

    • Teknisk information

    • Kategorier : Simulering
    • Utgivare : rondomedia GmbH
    • Utvecklare : Reality Twist GmbH
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2014 skábmamánnu 26
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev