Instant Gaming EU
 
 

Köp LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    LEGO® Indiana Jones™ 2: The Adventure Continues är ett videospel med Lego-tema som utvecklades av Traveller's Tales och publicerades av LucasArts 2010. Spelet är uppföljaren till LEGO® Indiana Jones™: The Original Adventures, och det har en rad spännande förbättringar och tillägg som verkligen gör att det sticker ut. I det här spelet får spelarna följa med Indiana Jones på olika äventyr från alla fyra Indiana Jones-filmerna, inklusive Kingdom of the Crystal Skull. Det finns flera karaktärer att välja mellan, inklusive Indiana Jones själv, samt många nya karaktärer, var och en med sina egna unika färdigheter, förmågor och vapen.



    Spelets historieläge är uppdelat i tre stora segment, vart och ett baserat på en av filmerna. Spelare kan välja att gå vidare genom spelets historieläge eller bygga sina egna nivåer med hjälp av spelets användarvänliga nivåredigerare. Nivåredigeraren gör det möjligt för spelarna att skapa egna nivåer, karaktärer och fordon, vilket ger oändliga timmar av spelmöjligheter. Spelet har också ett free-play-läge som gör det möjligt för spelarna att återvända till alla nivåer de redan har klarat av, med alla karaktärer de har låst upp, och med möjlighet att samla in ytterligare föremål och avslöja dolda hemligheter och skatter. Ett av de mest anmärkningsvärda tilläggen i LEGO® Indiana Jones™ 2: The Adventure Continues är den nya navvärlden, som är vackert utformad och mycket större än navvärlden i det förra spelet. Navvärlden fungerar som ett centralt nav där spelarna kan få tillgång till olika nivåer eller utmaningar i olika områden. Områdena i navvärlden kan nås genom att hitta och köra olika fordon, inklusive motorcyklar, båtar och flygplan. Navvärlden innehåller också flera gömda hemligheter och skatter, vilket ökar spelets återspelningsvärde.



    Sammanfattningsvis är LEGO® Indiana Jones™ 2: The Adventure Continues ett roligt, spännande och mycket beroendeframkallande äventyrsspel med Lego-tema som garanterat kommer att hålla spelarna underhållna i flera timmar. Spelets många olika lägen, inklusive berättelseläget, gratis spelläge och den användarvänliga nivåredigeraren, garanterar att det alltid finns något nytt att upptäcka och utforska. Med sin vackra grafik, utmärkta ljudeffekter och utmanande spelupplevelse är spelet ett måste för alla Indiana Jones-fans och Lego-entusiaster.

    Läs mer

    De bästa priserna för LEGO Indiana Jones 2 The Adventure Continues

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev