Instant Gaming EU
 
 

Köp Flying Tigers: Shadows Over China

  • PC
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Flying Tigers: Shadows Over China är ett flygstridsspel från andra världskriget som släpptes 2017. Spelet utspelar sig i Kina och följer historien om American Volunteer Group, även känd som "Flying Tigers", som stred mot det japanska imperiet under det andra kinesisk-japanska kriget.



    Spelet i Flying Tigers: Shadows Over China är centrerat kring luftstridsmekanik, där spelarna styr ikoniska flygplan, som P-40 Warhawk, med realistisk fysik och hundstridsmekanik. Spelet har ett kampanjläge som återskapar historiska händelser från Flying Tigers operationer i Kina och Burma, samt en uppsjö av arkadliknande spellägen.



    Spelets grafik är visuellt fantastisk, med en vackert utformad miljö som fångar kärnan i Kina under andra världskriget. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett medryckande soundtrack och realistiska ljudeffekter som bidrar till spelets adrenalinstinna atmosfär.



    En av de unika egenskaperna hos Flying Tigers: Shadows Over China är dess uppmärksamhet på historisk noggrannhet, där många av flygplanen och platserna är exakt återskapade för att skapa en historiskt uppslukande upplevelse. Spelet har också ett kooperativt flerspelarläge, där spelarna kan slå sig ihop med vänner för att slutföra uppdrag och dominera luftrummet tillsammans.



    Under spelets gång kan spelarna njuta av en fängslande berättelse och ett kampanjläge, delta i luftstrider mot fientliga jakt- och bombplan, delta i bombflygningar och delta i eskortuppdrag, samtidigt som de får lära sig om Kinas och Flying Tigers historia.



    På det hela taget är Flying Tigers: Shadows Over China ett mycket engagerande och uppslukande flygstridsspel som ger spelarna en unik och lärorik upplevelse. Dess innovativa och historiskt korrekta spelmekanik, fantastiska grafik och uppslukande flerspelarupplevelse gör det till ett måste för fans av krigs- och luftstridsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Flying Tigers Shadows Over China

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Flying Tigers: Shadows Over China

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev