Instant Gaming EU
 
 

Köp Call to Arms

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Call to Arms är ett strategispel i realtid utvecklat av Digitalmindsoft. Det ger spelarna chansen att agera som en befälhavare på slagfältet och övervaka mäktiga styrkor genom dynamiska och intensiva strider i antingen en kampanj för en spelare eller ett flerspelarläge online.



    Spelets kampanj för en spelare följer historien om två konkurrerande sidor - Global Defense Initiative och Brotherhood of Nod - när de båda kämpar för att kontrollera en viktig resurs. När dessa två krafter slåss mot varandra måste spelarna fatta strategiska beslut för att se till att deras sida går segrande ur striden. Detta inkluderar att hantera resurser, rekrytera trupper och använda taktik som täckning av eld eller flankmanövrar för att få en fördel i striden.



    Spelare kan också delta i spännande online-multiplayerstrider med upp till sju andra spelare. Här måste de välja en av fem fraktioner och sedan ta strid mot sina rivaler på en mängd olika kartor med olika terräng och hinder. Intensiva strider utbryter här när lagbaserade manövrar används för att få en fördel på motståndarna.



    På det hela taget lovar Call to Arms timmar av spännande taktisk krigföring med sin utmanande kampanj för en spelare och intensiva strider för flera spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Call to Arms

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Call to Arms

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev