Instant Gaming EU
 
 

Köp Atari Vault

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Atari Vault är ett videospel utvecklat av Code Mystics och utgivet av Atari SA. Spelet består av en samling arkad- och hemkonsolspel som ursprungligen släpptes av Atari Inc. på 1970- och 1980-talen. Atari Vault innehåller totalt 100 klassiska spel från arkadspelens guldålder och erbjuder spelarna en nostalgisk resa i minnenas spår.



    Samlingen Atari Vault innehåller några av de mest ikoniska videospelen i historien, som Asteroids, Battlezone, Centipede, Missile Command och Tempest, för att bara nämna några. Varje spel har återskapats minutiöst för att ge spelarna samma spelupplevelse som den ursprungliga arkad- eller hemkonsolversionen. Spelen har också uppdaterats med moderna funktioner, såsom flerspelarlägen online, globala topplistor och stöd för handkontroller. Spelare kan se dessa element från varje spels historia i sektionen Atari museum. Dessutom innehåller Atari Vault även ett jukeboxläge som gör att spelarna kan lyssna på klassiska Atari-spelsoundtracks medan de bläddrar genom Atari-museet.



    Sammanfattningsvis är Atari Vault en omfattande samling av klassiska arkad- och hemkonsolspel från Ataris gyllene spelålder. Spelet ger spelarna en chans att uppleva dessa ikoniska titlar i deras originalformat eller med moderna uppdateringar, inklusive flerspelarlägen online och stöd för handkontroller. De extra funktionerna, som Atari-museet och jukeboxläget, bidrar till den övergripande nostalgiska känslan i spelet. Atari Vault är ett måste för alla spelare som gillar klassiska videospel eller vill återuppleva nostalgin från spelens gyllene tidsålder.

    Läs mer

    De bästa priserna för Atari Vault

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Atari Vault

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev