Instant Gaming EU
 
 

Köp DreadOut: Keepers of The Dark

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    DreadOut: Keepers of The Dark är ett skräck- och överlevnadsspel som utvecklats av Digital Happiness och släpptes 2016 för Microsoft Windows. Det är en uppföljare till spelet DreadOut och följer huvudpersonen Linda som återvänder till den hemsökta staden Sinigowang för att avslöja mysteriet om stadens förbannade invånare, kända som Keepers. Linda får sällskap av sina vänner som alla har övernaturliga förmågor och måste använda sina unika färdigheter för att bekämpa stadens övernaturliga fasor.



    Spelet i DreadOut: Keepers of The Dark kategoriseras som skräcköverlevnad, med inslag av utforskning, pussellösning och actionsekvenser. Spelet har ett tredjepersonsperspektiv och spelarens karaktärs rörelser styrs direkt av spelaren. Spelvärlden är utformad på ett icke-linjärt sätt, vilket gör det möjligt för spelaren att utforska fritt och avslöja dolda vägar, hemligheter och ledtrådar. Spelaren måste använda sitt förstånd, sin smygande förmåga och sina stridsfärdigheter för att undvika eller besegra spelets övernaturliga fiender, som inkluderar spöken, demoner och andra mardrömslika varelser.



    En av de utmärkande egenskaperna hos DreadOut: Keepers of The Dark är dess grafik och visuella design. Spelet är anmärkningsvärt för sin användning av indonesisk folklore och mytologi, vilket skapar en kuslig och atmosfärisk miljö som är både vacker och skrämmande. Spelets miljöer är minutiöst utformade, med uppmärksamhet på detaljer i texturer, belysning och effekter som skapar en övertygande känsla av uppslukande. Spelets ljuddesign är också imponerande, med ett spöklikt soundtrack som bidrar till spelets skräck och spänning. Röstskådespeleriet är välgjort och ger spelets karaktärer en känsla av personlighet och djup.

    Läs mer

    De bästa priserna för DreadOut Keepers of The Dark

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om DreadOut: Keepers of The Dark

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev