Instant Gaming EU
 
 

Köp Wildfire

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wildfire är ett spännande strategispel utvecklat av Dimfrost för PC. Spelet sätter spelaren i rollen som en brandman som måste förhindra att ett rasande inferno sprider sig över landet. Spelaren måste använda olika brandbekämpningstekniker som att bygga murar, avfyra skum och sätta in helikoptrar för att kämpa sig igenom 25 nivåer i olika landskap.



    I Wildfire kan spelarna välja mellan olika verktyg som slangsprutor, brandsläckare och hinkar för att bekämpa bränderna, samtidigt som de har tillgång till en rad fordon som bulldozers, vattentankar och brandbilar. Det som skiljer Wildfire från andra är det unika "Planning Mode" som låter spelarna undersöka sin omgivning och bygga upp strategier innan de påbörjar ett uppdrag. Dessutom finns det speciella föremål som radioapparater som kan användas för att kommunicera med andra brandmän på platsen.



    Wildfire innehåller också flera roliga funktioner som dag/natt-cykler som påverkar väderförhållandena, dynamiska vindhastigheter som bestämmer hur snabbt lågorna sprider sig, online leaderboards så att du kan jämföra dina resultat med andra spelare runt om i världen och uppgraderingar som ger dig tillgång till avancerad brandbekämpningsutrustning när du tar dig igenom varje nivå.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wildfire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Wildfire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev