Instant Gaming EU
 
 

Köp Children of Zodiarcs

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Children of Zodiarcs är ett fängslande, berättelsedrivet taktiskt rollspel som utvecklats av Cardboard Utopia och publicerats av Square Enix. Spelet utspelar sig i fantasiriket Lumus, en värld som är uppdelad av social ojämlikhet, där vissa har ett stort välstånd medan andra lider i fattigdom. Spelaren tar kontroll över Nahmi och en grupp av utstötta medmänniskor som har blivit kränkta av adelns girighet. Genom strategiskt spelande strävar laget efter att sätta stopp för herrarnas och damernas osläckliga törst efter vinst.



    En av de mest spännande funktionerna iChildren of Zodiarcs är det nya stridssystemet, som använder sig av en kortlek och tärningar. Spelet är centrerat kring användningen av korten, som låter spelarna välja olika förmågor som passar deras spelstil. Spelets tärningssystem bestämmer hur mycket skada en spelare kan tillfoga eller hur mycket hälsa som kan återställas. Därför beror en spelares framgång i strid på hur väl han eller hon lyckas strategiskt med de tillgängliga korten och tärningarna. Det engagerande spelet ger en uppslukande spelupplevelse som spelarna garanterat kommer att gilla. Spelets berättelse är medryckande, eftersom den tar upp teman som ojämlikhet, social rättvisa och korruption. Spelaren styr Nahmi, en ung flicka som leder en grupp utstötta från slummen efter att ha tvingats ut ur sina hem av aristokraterna. Medan de reser genom Lumus avslöjar berättelsen slummarnas förtryckta tillstånd och omfattningen av adelns maktmissbruk. Nahmi och hennes grupps kamp mot de korrupta härskarna sätter scenen för en berättelse som garanterat kommer att fängsla spelarna från början till slutet av spelet.



    Sammanfattningsvis ger Children of Zodiarcs spelarna en spännande spelupplevelse som kombinerar strategisk spelmekanik med en fängslande berättelse. Spelets unika tärnings- och kortstridssystem skiljer det från sina jämnåriga, medan dess fokus på social rättvisa gör det till en höjdare i rollspelsgenren. Det är en underhållande, uppslukande spelupplevelse som kommer att tilltala spelare på alla nivåer, från hardcore strategispelare till casual spelare. Cardboard Utopia och Square Enix har skapat en pärla i Children of Zodiarcs som kommer att kunna njutas i många år framöver.

    Läs mer

    De bästa priserna för Children of Zodiarcs

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Children of Zodiarcs

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev