Instant Gaming EU
 
 

Köp Quest Hunter

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Quest Hunter är ett actionfyllt 2D-rollspel utvecklat av 2 Zombie Games. I detta spännande spel får spelaren ta på sig rollen som en modig äventyrare på ett uppdrag att rädda sin hemvärld från förintelse. På vägen måste de slutföra olika uppdrag och utforska mystiska fängelsehålor i jakt på kraftfulla artefakter och belöningar.



    Quest Hunter Innehåller underbar handmålad konst som ger spelet en unik atmosfär. Spelarna kommer att resa genom detaljerade och varierande miljöer som skogar, grottor, öknar, träsk och mycket mer. Med ett intuitivt och lättanvänt kontrollsystem i kombination med snabba stridsmekanismer; Quest Hunter erbjuder en rolig upplevelse för spelare på alla nivåer. Spelarna börjar med en spade. Senare finns det olika föremål som spelarna kan utrusta, som svärd, klubbor, stekpannor osv. Varje karaktär använder olika vapen som svärd eller pistoler för att besegra monster med hjälp av kombinationer av vanliga attacker plus magiska förmågor som drivs av Manakulor som släpps från besegrade fiender eller hittas i kistor runt om i fängelsehålorna. Förutom det spännande enspelarläget där du går igenom historien och får starkare utrustning som är gömd i behållare i hemliga områden, finns det också ett samarbetsläge online så att du kan slå dig ihop med vänner och ta dig an monstren tillsammans.



    På det hela taget erbjuder Quest Hunter en unik kombination av gammaldags charm och moderna funktioner som gör det till ett utmärkt val för spelare som letar efter ett uppslukande äventyr att spela. Med sin fängslande konststil, varierande klasser, intensiva stridssystem och engagerande flerspelarläge; är detta en titel du inte vill missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Quest Hunter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Quest Hunter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev