Instant Gaming EU
 
 

Köp Lock's Quest

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Lock's Quest är ett strategispel utvecklat av Digital Continue. Spelet utspelar sig i världen Kingdom Force, där spelaren tar på sig rollen som en ung lärling vid namn Lock, som har till uppgift att försvara sitt hemland mot en armé av mekaniska hot som kallas Clockwork Army.



    Spelet har ett berättelsestyrt kampanjläge som sträcker sig över flera dagar och nätter, där varje dag består av byggnads- och förberedelsefaser följt av en attackfas. Under byggnadsfasen måste spelarna strategiskt placera ut murar, torn, fällor och andra defensiva strukturer för att skydda sina fästningar från en förestående invasion. Under förberedelsefasen kan spelarna reparera skadade strukturer och tillverka nya strukturer med hjälp av resurser som samlats in under byggfasen.



    Under attackfasen måste spelarna ta kontroll över Lock och delta i strid i realtid mot Clockwork Army. Lock är beväpnad med en mängd olika vapen och förmågor som han kan använda för att besegra fienden, inklusive svärd, hammare, bomber och magiska trollformler. Spelarna måste noggrant förvalta Locks hälsa och energi, samt försvaret av sina fästningar, för att avvärja fiendens attacker.



    Spelets grafik och musik är anmärkningsvärd, med en charmig och färgstark konststil och ett soundtrack som framhäver spelets teman om äventyr, fantasi och hjältemod.



    Lock's Quest har också ett flerspelarläge som gör att spelarna kan tävla mot varandra i huvudstrider eller delta i samarbete för att försvara sina fort mot vågor av fiender.



    På det hela taget är Lock's Quest ett engagerande och utmanande strategispel som kräver strategisk planering, resurshantering och snabba reflexer för att lyckas. Det är ett måste för fans av tornförsvars- och realtidsstrategispel och ett utmärkt val för dem som letar efter en unik och underhållande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lock's Quest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Lock's Quest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev