Instant Gaming EU
 
 

Köp TransRoad: USA

  • PC

Topprankade återförsäljare

    TransRoad: USA är ett affärssimuleringsspel som låter spelarna driva sitt eget transportföretag. Spelet utvecklades av Deck13 Hamburg och publicerades av astragon Entertainment och släpptes 2017 för flera plattformar.



    I TransRoad: USA börjar spelarna som en liten företagare med en begränsad budget och några få lastbilar. Målet är att expandera företaget genom att köpa nya lastbilar, anställa förare och lägga bud på kontrakt. Spelet utspelar sig i USA och innehåller olika städer, branscher och lasttyper.



    Spelet i TransRoad: USA är inriktat på att sköta transportföretaget, inklusive att köpa och sköta en lastbilsflotta, sköta ekonomin och förhandla om avtal med kunder. Spelarna måste balansera sina utgifter och inkomster och samtidigt reagera på händelser som vägbyggen, dåligt väder och olyckor.



    Spelet har realistisk grafik som ger en detaljerad och uppslukande bild av lastbilar, städer och landskap. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett realistiskt soundtrack och motorljud som bidrar till spelets övergripande autenticitet.



    En av de unika funktionerna i TransRoad: USA är möjligheten att anpassa lastbilar och släpvagnar med en mängd olika uppgraderingar, till exempel nya däck, motorer och hytter. Spelarna kan också anpassa färgen och logotyperna på sina fordon för att skapa en unik och personlig upplevelse.



    Spelet har ett kampanjläge för en spelare, där spelarna tävlar mot AI-kontrollerade företag för att bli det mest framgångsrika transportföretaget i USA. Spelarna kan också tävla mot varandra i flerspelarläget online, göra affärer och lägga bud på kontrakt på en gemensam marknadsplats.



    På det hela taget är TransRoad: USA ett engagerande och realistiskt affärssimuleringsspel som ger spelarna en spännande upplevelse. Dess realistiska grafik, djupgående spelmekanik och anpassningsmöjligheter gör det till ett måste för fans av simulerings- och managementgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för TransRoad USA

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om TransRoad: USA

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev