Eneba COM
 
 

Köp Sun Haven

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fördjupa dig i en jordbruks- och livssimulator som utspelar sig i en vidsträckt fantasivärld. Med färgglad pixelkonstgrafik som påminner om klassiska JRPG:s erbjuder Sun Haven dig en spännande upplevelse som du kan njuta av i din egen takt. Samla resurser, odla grödor, sköta din boskap, fiska, laga mat och hantverka allt du behöver i detta äventyr.



    Sun Haven För dina fötter ligger en stor fantasivärld som du kan utforska. Med sju raser att välja mellan har du gott om möjligheter att skapa vilken karaktär du vill och få den att växa allt eftersom du gör framsteg. Spelet innehåller tusentals anpassningsalternativ för att göra ditt alter ego precis som du vill i varje ögonblick.



    Du kan göra mycket mer än att odla och sköta dina grödor i Sun Haven. Världen är bebodd av farliga varelser som du kan bekämpa med ditt svärd medan du utforskar och letar efter hemligheter att upptäcka. Du kommer också att kunna umgås med NPC:erna och kan till och med gifta dig om du vill.



    Sun Haven Innehåller ett RPG-liknande progressionssystem. Du kommer att kunna höja nivån på din karaktär allteftersom du får erfarenhet och låser upp en uppsjö av färdigheter, trollformler, hantverksrecept och mycket mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sun Haven

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sun Haven

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev