Instant Gaming EU
 
 

Köp Medieval Kingdom Wars

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Medieval Kingdom Wars är en unik blandning av två genrer, RTS och Grand Strategy, som låter spelarna skriva om den medeltida historien genom blodiga belägringsstrider. Som en mindre lord som tjänar din kung i det medeltida Europa måste du styra, bygga och överleva i en tid där makt ofta vinns genom vapenmakt.



    Spelet i den här titeln är både varierat och uppslukande och ger en hög grad av realism när du deltar i belägringskrig, fältstrider och sjöstrider. Dessa strider utkämpas med en oöverträffad grad av brutalitet, vilket gör att du verkligen kan uppleva faran och grymheten i medeltida krigföring. Oavsett om du belägrar fiendens fästen eller leder dina trupper i blodiga strider är spänningen och spänningen påtaglig hela tiden. Spelare kommer också att få uppleva ett innovativt rogue-liknande progressionssystem när de avancerar i spelet. Detta system ger inte bara ett extra djup till spelet utan ser också till att varje spelomgång är unik och utmanande. Dessutom innehåller spelet episka städer och strider som garanterat kommer att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck.



    Sammanfattningsvis är Medieval Kingdom Wars ett spektakulärt rollspel som utan tvekan kommer att ge dig intensiva speltimmar och en unik och uppslukande upplevelse. Det är ett spel som måste spelas för alla fans av RTS eller Grand Strategy, och dess uppslukande spel, intrikata design och brutala stridsmekanik ger en verkligt oförglömlig spelupplevelse. Så gör dina trupper redo, vässa dina knivar och förbered dig för det ultimata medeltidsäventyret i Medieval Kingdom Wars.

    Läs mer

    De bästa priserna för Medieval Kingdom Wars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Medieval Kingdom Wars

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev