Instant Gaming EU
 
 

Köp Wandersong

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wandersong är ett pusseläventyrsspel som kombinerar livfullt berättande med engagerande musikbaserat spelande. Spelaren tar på sig rollen som en osannolik hjälte, en glad bard som kallas "The Singer". Det är deras uppdrag att färdas genom en magisk värld, utforska nya länder och lösa pussel när de går.



    Längs vägen stöter du på märkliga karaktärer, monster, forntida gudar och hemligheter från sedan länge glömda civilisationer. När du gör framsteg i ditt uppdrag måste du använda din sång för att forma och påverka världen omkring dig - bokstavligen! Din melodi kan användas för att öppna dörrar eller flytta hinder ur din väg, så att du kan nå nya områden. Du har också tillgång till kraftfulla musikaliska förmågor som helande krafter och andra förbättringar som hjälper dig genom denna fascinerande resa



    Det här spelet erbjuder något alldeles speciellt: det kombinerar utforskning, pussellösning och lättsam komedi till en fantastisk upplevelse. Wandersong:s grafik är ljus och färgglad medan dess soundtrack ger timmar av avkopplande bakgrundsmusik för alla spelare som gillar videospel med atmosfäriska soundtracks. Många spelare hyllar Wandersong:s surrealistiska blandning av livfull presentation och intressanta handling som gör att de fortsätter att kämpa för att slutföra denna glada berättelse om vänskap mot alla odds. Från början till slut levererar Wandersong en engagerande och fängslande upplevelse som garanterat kommer att glädja spelare i alla åldrar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wandersong

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Wandersong

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev