Instant Gaming EU
 
 

Köp Agatha Knife

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Agatha Knife är ett berättelsedrivet äventyrsspel som följer Agatha, en ung flicka från en idyllisk stad på landsbygden. Hon kämpar med ett svårt beslut mellan sin kärlek till djur och sin önskan att äta kött. För att hitta ett svar skapar hon Carnivorism, en religion som rättfärdigar offrandet av djur för mat för att ge dem evig lycka.



    I Agatha Knife tar spelaren på sig rollen som Agatha när hon navigerar genom detta moraliska dilemma samtidigt som hon försöker att inte förolämpa sin omgivning eller låta religiösa övertygelser grumla hennes eget omdöme. På vägen möter de karaktärer som representerar olika sidor av samhället och ställs inför svåra frågor om tro kontra moral, allt med unika bilder och ljudspår som är skräddarsydda för varje scens ton och miljö. Spelarna kan utforska varje plats i detalj, prata med lokalbefolkningen, lära sig mer om andra människors tro genom att delta i predikningar i kyrkor eller tempelobservationer i synagogor; skapa relationer och bygga upp sina kontakter i samhället genom samtal med sina familjemedlemmar; lösa pussel som ordförvrängningar eller kombinationer av inventarier; etc., allt kulminerar i olika alternativa slut beroende på hur man väljer att hantera en given situation - så att du kan spela tillbaka investeringar i din upplevelse.



    Agatha Knife är det perfekta spelet för spelare som letar efter ett unikt storybaserat äventyr, med engagerande karaktärer och en omslutande atmosfär som kommer att hålla dem engagerade från början till slut. Med sin tankeväckande berättelse, varierande spelmekanik och vackra art direction lovar Agatha Knife att bli en oförglömlig resa för alla spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Agatha Knife

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Agatha Knife

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev