Instant Gaming EU
 
 

Köp The Bureau : XCOM Declassified

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Bureau: XCOM Declassified är ett taktiskt skjutspel utvecklat av 2K Marin och publicerat av 2K Games. I spelet tar spelaren kontroll över agent William Carter som arbetar för att avslöja en global konspiration samtidigt som han/hon leder sin egen grupp av XCOM-agenter på fältet.



    Spelet innehåller en kombination av strategisk strid och rollspelselement när spelarna fattar beslut om hur de ska ta sig an varje uppdrag samtidigt som de använder olika vapen och förmågor. Dessutom finns det tre olika klasser - Commandos, Engineers och Recon Agents - var och en med sin egen unika styrka och spelstil.



    The Bureau: XCOM Declassified Spelet har också en grym konststil med detaljerade miljöer och karaktärsmodeller som är trogna originalspelen i serien. Spelet innehåller också ett spännande soundtrack som består av olycksbådande melodier som är perfekta för att sätta stämningen i berättelsen.



    Under spelets gång kan spelaren välja mellan olika uppgraderingar som kan ge kraftfulla förstärkningar på slagfältet, till exempel förbättrad precision eller ökad skada. Med sina dynamiska uppdragsstrukturer, unika stridsmekaniker och spännande berättelse kommer The Bureau: XCOM Declassified garanterat att leverera en intensiv upplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Bureau : XCOM Declassified

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Bureau : XCOM Declassified

    eLOY
    eLOY
    2013 borg 17 18:12 dlcompare.com
    in steam if u pre-order this game, u also get the x-com collection, if i pre-order here i get it too?
    Om du förbeställer spelet i Steam får du också x-com collection, om jag förbeställer här får jag den också?
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev