Instant Gaming EU
 
 

Köp Total Tank Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total Tank Simulator låter spelaren leva sig in i rollen som befälhavare, med uppgift att leda sin armé till seger i spännande strider. Spelet har ett imponerande utbud av historiskt korrekta stridsvagnar, flygplan och soldater från ikoniska epoker som andra världskriget och kalla kriget.



    En av spelets utmärkande egenskaper är dess realistiska fysikmotor, som ger spelet ett strategiskt djup. Spelarna måste noggrant ta hänsyn till faktorer som terräng, väderförhållanden och fordonsvikt när de fattar viktiga beslut på slagfältet.



    Förutom det huvudsakliga kampanjläget erbjuder Total Tank Simulator ett sandlåde-läge som ger spelarna möjlighet att skapa sina egna strider och scenarier med hjälp av ett stort antal enheter. Den här funktionen ökar inte bara spelets omspelbarhet utan öppnar också upp för gränslösa möjligheter för spelarna att utforska.



    Total Tank Simulator har dessutom en livlig modding-community, där spelarna kan släppa loss sin kreativitet genom att skapa och dela med sig av sitt eget anpassade innehåll.

    Läs mer

    De bästa priserna för Total Tank Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total Tank Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev