Instant Gaming EU
 
 

Köp Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack

  • PC
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack är DLC till sci-fi-strategispelet som baseras på den kritikerrosade TV-serien Battlestar Galactica. Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack innehåller en mängd nytt innehåll, t.ex. ytterligare berättelseuppdrag, en helt ny fraktion och extra skeppsklasser för att anpassa din flotta. Spelarna kommer att kunna delta i ett massivt interstellärt krig mellan Cylons och Colonial Fleet i episka rymdstrider.



    Utöver innehållet i Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack, kan spelarna se fram emot förbättrad grafik och prestanda. Spelet har nu avancerade ljus- och partikeleffekter som skapar en mer levande spelupplevelse. Det förnyade användargränssnittet gör det också lättare att navigera i spelet, så att spelarna snabbt kan få tillgång till information. Med avancerad taktik, ett brett utbud av vapen och kraftfulla möjligheter att anpassa skeppen kommer Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack en spännande ny nivå av strategi till spelet.



    Oavsett om du är ett fan av serien eller en strategispelsentusiast är Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack det perfekta sättet att uppleva det ikoniska sci-fi-universumet. Med djupt gameplay och en engagerande berättelse kommer du garanterat att bli uppslukad av episka rymdstrider när du styr din egen flotta av skepp.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Battlestar Galactica Deadlock

    De bästa priserna för Battlestar Galactica Deadlock Reinforcement Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Battlestar Galactica Deadlock: Reinforcement Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev