Instant Gaming EU
 
 

Köp Valthirian Arc: Hero School Story

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Valthirian Arc: Hero School Story är ett spel som kombinerar simulering och rollspelsäventyr. Spelarna tar på sig rollen som rektor i sin egen skola, där de ska hantera eleverna och lärarna samt utveckla faciliteterna. Som en blivande högre tjänsteman i kungariket måste spelarna utforma en prestigefylld akademi för hjältar och fostra dem till fullfjädrade äventyrare.



    Valthirian Arc: Hero School Story erbjuder tre unika berättelsegrenar som låser upp specialuppdrag, klasser, karaktärer, föremål och mer när du går igenom varje gren. Du kan också anpassa byggnadsstrukturen för att passa din egen smak med otaliga kombinationer av möbler tillgängliga så att du kan skapa något riktigt unikt. Det finns olika utmaningar som väntar på dig, inklusive intensiva strider mot grymma monster eller kluriga pussel som leder till dolda belöningar. Dessutom kommer engagerande uppdrag med ikoniska karaktärer med sin egen berättelse att hjälpa till att få fram ännu mer djup från detta fantasyuniversum. Spelarna har full frihet att utveckla sin akademi och utbilda sina elever, oavsett om det är via duellturneringar mellan rivaliserande skolor eller genom att hantera resurser som hantverksmaterial för uppgradering av utrustning. Spelets breda utbud av färdigheter gör det möjligt att skapa kraftfulla team som är beroende av varandra och som kan ta sig an alla utmaningar som fiender eller speciella händelser som Boss Raids kastar mot dem.



    Med Valthirian Arc: Hero School Story får spelarna en njutbar och djup upplevelse av rollspelsäventyr, simulering och anpassning i en klassisk fantasymiljö. Oavsett om du börjar din resa som rektor för din egen skola eller utforskar fängelsehålor med ditt team av hjältar, finns det ingen gräns för vad du kan uppnå.

    Läs mer

    De bästa priserna för Valthirian Arc Hero School Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Valthirian Arc: Hero School Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev