Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack är en expansion till det kritikerrosade strategispelet Total War: ROME II. Den här expansionen innehåller fyra nya spelbara fraktioner, var och en med sin egen kultur och sina egna styrkor. Kungadömena Kush, Saba, Nabatea och Masaesyli finns med i expansionspaketet som innehåller nya karaktärer, enheter, policyer och teknologier som öppnar upp en värld av strategiska möjligheter för spelarna.



    I Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack kan spelarna utforska de forntida öknarna genom krigföring eller diplomati när de söker mäktiga allierade som kan stå vid deras sida mot fiender på slagfältet. När dessa fraktioner utvecklar sina imperier måste spelarna noggrant övervaka hur resurserna spenderas samtidigt som de håller koll på rivaliserande arméer som försöker lägga beslag på värdefulla tillgångar från andra regioner. För att besegra fiender mer effektivt är det viktigt att använda lokal kunskap klokt medan man navigerar i skiftande politiska landskap som orsakas av ständigt föränderliga diplomatiska relationer mellan nationer. Varje fraktion har sin egen unika kultur med tydliga religiösa övertygelser som kommer att påverka vem som beslutar om politiska beslut under ditt styre, till exempel att tilldela generaler och guvernörer eller tillfredsställa krav från provinser som önskar självständighet eller autonomi inom befintliga gränser samtidigt som du hanterar inhemska uppror som bubblar under ytan av stabilitet när som helst under din kampanjs tidslinje. Varje fraktion erbjuder ett varierat utbud av enheter, allt från lätta skirmishers till tungt bepansrade elefanter som kommer att hjälpa till att forma slagfältet.



    I slutändan är det bara en fraktion som kan höja sig över de andra och bli erkänd som det sanna ökenriket. Oavsett om du är en veteran eller nybörjare lovar Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack att ge dig en spännande och unik upplevelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War : Rome II

    De bästa priserna för Total War ROME II Desert Kingdoms Culture Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: ROME II - Desert Kingdoms Culture Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev