Instant Gaming EU
 
 

Köp You Suck at Parking

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    You Suck at Parking är ett spännande videospel som är utformat för att testa spelarens körförmåga och utmana deras förmåga att parkera en bil i trånga utrymmen. Spelet utspelar sig i en virtuell stad, där spelaren måste köra genom utmanande scenarier i 3D och försöka komma till den utsedda parkeringsplatsen snabbare än dina konkurrenter.



    Spelet erbjuder en mängd olika miljöer, var och en med sina unika utmaningar. Du kan välja mellan parkeringsgarage, smala gränder och livliga korsningar, var och en med sin egen uppsättning hinder och svårigheter. När du tar dig igenom nivåerna ökar svårighetsgraden, med trängre utrymmen, fler hinder och mindre tid för att slutföra uppgiften.



    I You Suck at Parking har du möjlighet att välja mellan en rad olika fordon, vart och ett med olika köregenskaper. Varje fordon har sina unika styrkor och svagheter, och spelaren måste lära sig hur man kontrollerar dem för att slutföra uppgiften.



    För att göra spelet ännu mer utmanande och spännande har You Suck at Parking olika power-ups som hastighetsökningar, oövervinnlighet och mer för att hjälpa spelaren att övervinna hindren och utmaningarna i spelet.



    You Suck at Parking erbjuder dig mer än 100 olika nivåer för att visa din skicklighet, och låter dig tävla med andra spelare i en mängd olika spellägen.

    Läs mer

    De bästa priserna för You Suck at Parking

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om You Suck at Parking

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev