Instant Gaming EU
 
 

Köp TEKKEN 7 - Season Pass 2

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    TEKKEN 7 - Season Pass 2 är DLC för TEKKEN 7, det populära fightingspelet som skapats av Bandai Namco. Det är en titel som fortsätter att bygga på de etablerade styrkorna och historien, och som tar fansen närmare än någonsin tidigare till tävlingsspel på hög nivå med intensiva dueller, dynamiska strider och spännande kombinationer.



    TEKKEN 7 - Season Pass 2 innehåller ett brett register av karaktärer med ett ännu bredare utbud av dräkter, rörelser och förmågor för spelare att bemästra. Slåss som din favorit TEKKEN-karaktär i episka uppgörelser mot formidabla motståndare eller anpassa din egen fighter från topp till tå för verkligt unika stridsupplevelser. Den uppdaterade grafiken ger levande detaljer i varje slag, spark och specialattack. Samtidigt tar det förnyade berättelseläget dig djupare in i detta fängslande universum genom filmiska mellansekvenser och engagerande berättelser tillsammans med helt nya gästkaraktärer som ger ett helt nytt lager av utmaningar. Dessutom kan spelarna gå samman i samarbetsuppdrag online eller möta sina vänner både lokalt och online.



    För dem som vill ha mer innehåll efter att ha avslutat sin enspelarresa finns det massor av ytterligare berättelser tillgängliga med TEKKEN 7 - Season Pass 2; som ger timmar och åter timmar av extra innehållsfyllda äventyr spridda över DLC-paket inklusive spellägen som Treasure Battle som erbjuder oändliga mängder belöningar och upplåsningsbara saker.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Tekken 7

    De bästa priserna för TEKKEN 7 Season Pass 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om TEKKEN 7 - Season Pass 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev