Instant Gaming EU
 
 

Köp In Other Waters

  • PC

Topprankade återförsäljare

    In Other Waters är ett unikt äventyrsspel som drar in spelaren i en främmande värld. Som en kännande AI har du till uppgift att hjälpa din xenobiologkompis att utforska dess djup för att avslöja dess hemligheter och mysterier. Du färdas genom fantastiskt detaljerade miljöer medan du söker efter ledtrådar som kan avslöja planetens djupa historia och dolda detaljer om ekologin på denna främmande planet. Längs vägen möter du pussel och hinder när du kämpar för att förstå vad som finns under havsytan.



    Spelet i In Other Waters består mest av utforskning - du rör dig runt med hjälp av ditt skannerliknande gränssnitt medan du samlar in data om märkliga varelser och strukturer. När du tar dig längre in i okända områden kan både tekniska uppgraderingar och nya karaktärer hjälpa dig att förstå miljön omkring dem. Vid vissa tidpunkter under spelets gång kan spelarna hamna i situationer där deras val får långtgående konsekvenser som påverkar hela deras resa under vattenytan - så var beredd på att möta svåra beslut under din resa i vattnet. Det övergripande soundtracket för In Other Waters är uppslukande och stämningsfullt - ett perfekt komplement till alla aspekter av spelet, från att navigera i vattnet till att utforska nyupptäckta världar i det. Från mystiska omgivande ljud som valars läten till mjuka pianostycken - spelets ljudlandskap kommer garanterat att förflytta spelarna till en avlägsen plats när de utforskar och avslöjar dess hemligheter.



    Kombinationen av utforskning, pussel, berättande och ett uppslukande soundtrack gör In Other Waters till en engagerande titel för spelare som letar efter något unikt i sin spelupplevelse. Oavsett om du är en erfaren spelare eller ny i genren erbjuder In Other Waters en fängslande resa som ingen annan.

    Läs mer

    De bästa priserna för In Other Waters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om In Other Waters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev