Instant Gaming EU
 
 

Köp Swag and Sorcery

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Swag and Sorcery är ett nytt RPG-spel från skaparna av Punch Club och Graveyard Keeper. Det här strömlinjeformade äventyret handlar om att utrusta dina hjältar för strid, skicka ut dem i strid med upp till tre parter åt gången och noga övervaka den swag de får genom att gå igenom nivåer. Om deras hälsa sjunker för lågt under striden kan spelarna dra ut sina hjältar ur striden för att inte förlora något byte som de har fått. Efter varje lyckat uppdrag kan spelarna återvända till sin by för att uppgradera sina hjältars statistik och utrustning med nyförvärvad swag. Med sin lättförståeliga spelmekanik kommer Swag and Sorcery att glädja långvariga spelare samtidigt som det engagerar dem som precis har börjat i RPG-världen.



    Varje karaktär har specifika styrkor och svagheter som måste tas i beaktande när man väljer vem som ska leda vilken grupp på uppdrag eller när man bestämmer vilken typ av vapen eller rustning de ska bära i strid. Spelare måste utveckla en förståelse för hur vissa klasser interagerar med varandra, så att lägga upp strategier före strider är viktigt om du vill att dina lag ska gå segrande ur varje skärmytsling oskadda!



    Grafiken är underbart detaljerad: solnedgångar reflekteras i kristallklara vattendrag, livfulla blommor kontrasterar mot smaragdgrönt gräs och uråldriga ruiner skymtar i fjärran när dina hjältemodiga grupper marscherar genom förtrollade skogar. Swag and Sorcery är en otrolig resa som tar med spelarna på ett spännande äventyr fyllt av swashbuckling-spänning, och ingen genomspelning är den andra lik. Oavsett om du är en erfaren RPG-spelare eller en nybörjare kan du ge Swag and Sorcery vad du letar efter. Med sin strömlinjeformade mekanik och underbara grafik kommer det här spelet garanterat att underhålla spelare i timmar av fängslande underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Swag and Sorcery

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Swag and Sorcery

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev