Instant Gaming EU
 
 

Köp Murder Mystery Machine

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Murder Mystery Machine är ett spännande videospel som tar dig med på en spännande resa för att lösa mordgåtor. Som detektiv på District Crime Agency måste du använda dina utredningskunskaper för att samla ledtrådar, analysera bevis och förhöra misstänkta för att avslöja sanningen bakom varje fall.



    Spelet utspelar sig i en fiktiv stad där du spelar som en nybörjardetektiv som arbetar tillsammans med en erfaren partner. Tillsammans måste ni lösa en rad sammanhängande fall som kommer att testa dina detektivkunskaper till det yttersta. Varje fall är unikt och har sina egna utmaningar, från att spåra vittnen till att pussla ihop ledtrådar från brottsplatser.



    Murder Mystery Machine låter dig använda den senaste tekniken för att lösa brott. Med hjälp av ett högteknologiskt kriminallabb kan du analysera bevis som samlats in från brottsplatsen, till exempel DNA-prover, fingeravtryck och fotavtryck. Du kan också använda en mängd olika prylar för att hjälpa dig i dina utredningar, till exempel en kamera för att ta bilder av brottsplatsen och en skanner för att analysera dokument.



    När du går igenom spelet kommer du att stöta på en mängd olika misstänkta, alla med sina egna motiv, alibin och hemligheter. Det är upp till dig att använda dina detektivkunskaper för att förhöra dem och avslöja sanningen. Du måste dock vara försiktig, eftersom vissa misstänkta kan försöka vilseleda dig eller till och med försöka skada dig.



    Spelet har detaljerade brottsplatser, realistiska karaktärer och stämningsfull belysning som hjälper till att skapa en känsla av spänning och nervositet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Murder Mystery Machine

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Murder Mystery Machine

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev