Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Prom: Second Term

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster Prom: Second Term är ett nedladdningsbart innehållspaket (DLC) för basspelet Monster Prom. Detta tillägg till spelet med Alla hjärtans dag-tema släpptes den 14 februari 2019 och innehåller ett överflöd av vilda och mystiska nya möjligheter.



    Spelarna kommer att stöta på 120+ nya händelser i den virtuella världen när de utforskar tillsammans med sitt hemska gäng. Cirka 10 hemliga slut väntar på att bli avslöjade, vilket kan få spelarna att tappa hakan när de fördjupar sig i detta unika och spännande universum. Vid sidan av dessa hemligheter finns det två kärleksintressen - Zoe och Calculester - som kan jagas av spelare om de vill utöka sina relationer i denna virtuella dejtingsimuleringsmiljö. Totalt finns det också 10+ icke-spelarkaraktärer (NPC), allt från preppy yetis till otrevliga kappas, som ger möjligheter till interaktion under spelsessionerna. Förutom dessa sensationella karaktärer innehåller Monster Prom: Second Term även sluttexter i form av polaroider som gör att spelarna kan utöka sina ständigt växande samlingar av virtuella bilder som de tagit på sin väg genom Monster Prom-världen. Dessa briljant designade skärmdumpar visar scener från viktiga ögonblick under varje spelcykel eller nivå så att utmanarna har något kvar även när energin tryter och de tvingas bort från skärmen.



    Monster Prom: Second Term lägger till ett nytt spännande lager till det ursprungliga Monster Prom-spelet och kommer garanterat att locka spelare i alla åldrar som letar efter en uppslukande spelupplevelse full av överraskningar. Oavsett om du letar efter kärlek, hemligheter eller bara några roliga NPC:er så erbjuder Monster Prom: Second Term allt detta i generösa doser för spelare som är redo att anta utmaningen.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Monster Prom

    De bästa priserna för Monster Prom Second Term

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Monster Prom: Second Term

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Monster Prom Second Term
    • Kategorier : Simulering
    • Utgivare : Those Awesome Guys
    • Utvecklare : Beautiful Glitch
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2019 guovvamánnu 14
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev