Instant Gaming EU
 
 

Köp Rain World: Downpour

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rain World: Downpour är en spännande expansion till det populära överlevnadsspelet Rain World. Expansionen innehåller en mängd nytt innehåll, bland annat nya spelbara karaktärer, nya varelser, nya områden att utforska och nya föremål att samla på. Spelarna kommer att ge sig ut på en resa genom en mängd olika miljöer, allt från ödsliga ödemarker till frodiga skogar, samtidigt som de kämpar mot de hårda elementen och farliga rovdjur.



    I expansionen introduceras fem nya slugcats, var och en med sina egna förmågor och unika spelstil. Rivulet har utvecklats för att överleva under vatten, Gourmand kan enkelt manipulera föremål, Artificer har en talang för sprängämnen, Spearmaster kan producera nålar för att slåss och Saint kan greppa föremål på avstånd med sin tunga.



    Expansionen Downpour bygger på spelmekaniken i originalspelet och ger spelarna ännu mer utmanande och givande upplevelser, som ett utmaningsläge där du ställs mot förutbestämda scenarier och expeditionsläget, där innehållet slumpas för att ge dig en unik upplevelse varje gång du spelar spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Rain World

    De bästa priserna för Rain World Downpour

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rain World: Downpour

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev