Instant Gaming EU
 
 

Köp Neptunia: Sisters VS Sisters

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Neptunia: Sisters VS S isters är ett ortodoxt spin-off RPG i Hyperdimension Neptunia-serien. Spelet bygger på en episk konflikt mellan syskongrupper som utspelar sig i det fantastiska universumet Neptunia. Spelet följer Nepgear och gudinnan Candidates som vaknar upp i en Gamindustri två år efter att Trendi-utbrotten terroriserade de fyra nationerna.



    Spelupplägget i Neptunia: Sisters VS S isters är en perfekt blandning av strategi och action, som kräver att spelarna fattar smarta beslut samtidigt som de visar upp sina stridskunskaper. Spelet innehåller en rad olika karaktärer, var och en med unika förmågor och personligheter, vilket ger spelarna flexibilitet att välja den spelstil de föredrar. Denna nivå av anpassning och variation säkerställer en ständigt utvecklande spelupplevelse som håller spelarna fast i timmar i sträck.



    Neptunia: Sisters VS S isters har också en hög grad av omspelbarhet tack vare det robusta levelsystemet och flera slut som baseras på spelarens val. Denna aspekt uppmuntrar spelare att utforska olika strategier och vägar, vilket ökar spelets totala livslängd. Spelet, med sin fängslande berättelse, dynamiska gameplay och djupa omspelbarhet, står som ett bevis på utvecklingen av spelindustrin och erbjuder en upplevelse som är både utmanande och njutbar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Neptunia Sisters VS Sisters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Neptunia: Sisters VS Sisters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev