Instant Gaming EU
 
 

Köp Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den ikoniska JRPG-serien Atelier återvänder i en ny och spännande del. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key är ett nytt äventyr med Ryza och hennes vänner i huvudrollerna. Det följer deras äventyr när de utforskar vad som finns bortom en märklig port. Enligt en röst som kommer från andra sidan porten är svaret på hur de ska rädda sin värld knutet till universums kod, men vad är det för kod och var finns den? Ryza ger sig ut på en episk resa för att hitta svaret på alla dessa frågor.



    Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key har en enorm levande värld med kartor som är sömlöst anslutna så att du kan utforska den som du vill. Bilda en grupp med 11 karaktärer från tidigare Atelier Ryza-spel och ta dig an det största äventyret som hittills släppts i serien. Hitta de mystiska nycklarna och lås upp deras magiska krafter med syntessystemet för att uppnå oöverträffade resultat i alkemi medan du upptäcker hemligheterna i den nya berättelsen.



    Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key bygger på samma mekanik som sina föregångare för att ge en ny upplevelse med en spännande berättelse och ett färgstarkt gäng nya karaktärer som du kan träffa när du undersöker alkemins rötter.

    Läs mer

    De bästa priserna för Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev