Instant Gaming EU
 
 

Köp Old World

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Old World är ett turordningsbaserat 4X-strategispel utvecklat av Mohawk Games. Spelet utspelar sig i en fiktiv värld inspirerad av den klassiska eran i historien, där spelarna tar på sig rollen som en kunglig dynasti och leder sitt folk till ära.



    I Old World måste spelarna hantera sitt rikes ekonomi, diplomati och militär för att expandera sitt territorium och inflytande. Spelet har ett unikt mekaniskt system som låter spelarna fatta beslut baserade på karaktärens egenskaper, relationer och personliga erfarenheter.



    Spelets stridsmekanik är också unik, eftersom strider inte bara vinns med råstyrka utan också genom strategisk positionering och smart taktik. Spelarna måste hantera sina enheters rörelser och attacker samtidigt som de drar nytta av terrängen och miljöfaktorerna.



    Old World har också ett komplext system av relationer och äktenskap, där spelarna måste använda diplomati och sin karaktärs egenskaper för att bilda allianser och säkra politisk makt. Spelets berättelse formas av spelarens beslut och handlingar, vilket skapar en unik och uppslukande upplevelse.



    En av nyheterna i Old World är att systemet för teknisk utveckling inte är förutbestämt. Du kommer att följa olika vägar i varje spelomgång, vilket öppnar upp för massor av möjligheter och gör spelet mer varierat. Spelet har också en mängd olika flerspelarlägen där du kan testa din skicklighet mot andra spelare.



    Old World är en originell tolkning av 4X-genren som introducerar ett brett spektrum av RPG-mekaniker för att leverera en spännande upplevelse till alla fans av genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Old World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Old World

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev