Köp Fabledom

  • PC

Topprankade återförsäljare

    I den förtrollande världen Fabledom ger du dig ut på en resa för att bygga och styra ditt eget sagokungarike. Spelet erbjuder en härlig och lättillgänglig stadsbyggnadsupplevelse, samtidigt som det ger en utmaning för erfarna spelare genom anpassningsbara svårighetsgrader.



    I en värld där sagor kommer till liv bevittnar du din bys tillväxt, interagerar med magiska varelser och navigerar i relationerna med grannrikena. När du expanderar din bosättning kommer du att stöta på nyckfulla varelser från forntida berättelser. Vissa av dem kommer att vara vänliga, medan andra kommer att utgöra ett stort hot mot ditt rikes expansion.



    I Fabledom är du inte den enda härskaren, och du måste interagera med andra som du. Genom att interagera med dem kommer du att låsa upp nya uppdrag och byggnader för ditt kungarike. Men det finns mer än krig och diplomati i det här spelet och du kan till och med låsa upp romansalternativ. Om saker och ting blir värre kan du samla en armé för att försvara dina gränser från inkräktare.



    Fabledom ger dig ditt eget fantasikungarike i en värld där sagor blir verkliga. Ditt mål är att främja tillväxt och välstånd. Är du redo att göra det?

    Läs mer

    De bästa priserna för Fabledom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantör(er) som stöder 2 DRM-system: Steam, Epic Games1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 16 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Fabledom

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev