Instant Gaming EU
 
 

Köp Afterimage

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Afterimage är ett Metroidvania-sidescroller i 2D som utspelar sig i Engardin, ett vidsträckt fantasiland. Du tar rollen som en modig kvinna som är på väg ut på ett äventyr för att upptäcka hemligheterna i denna värld. Spelet bygger på klassisk mekanik för att leverera en spännande upplevelse där du går igenom olika scenarier genom att springa, hoppa, undvika fällor och slåss mot utmanande fiender och bossar. Spelet har en sömlös värld med femton olika regioner att utforska, var och en av dem full av olika hot och vackra miljöer att upptäcka.



    Engardin är ett land fullt av mysterier och hemligheter, och din utforskning kommer att avslöja historien om denna värld. Som äventyrare har du tillgång till en mängd olika vapen och magiska färdigheter för att ta dig an dina fiender. Det finns gott om korrumperade varelser som väntar på lätta byten som kommer nära, och du måste göra ditt bästa för att göra slut på dem innan de förvandlar dig till deras nästa måltid.



    Afterimage har vacker handritad grafik och animation, och en djup detaljnivå som gynnar en djup nivå av uppslukande med hjälp av ett episkt soundtrack.

    Läs mer

    De bästa priserna för Afterimage

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Afterimage

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev