Instant Gaming EU
 
 

Köp Bassmaster Fishing

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Detta videospel har skapats av Dovetail Games och ger en verklighetstrogen upplevelse av att vara en professionell fiskare på den ansedda Bassmaster-turneringscirkeln. Med fängslande grafik, autentisk utrustning och utmanande spelupplägg har Bassmaster Fishing blivit populärt bland både fiskeentusiaster och spelare. I det här dokumentet kommer vi att fördjupa oss i de anmärkningsvärda egenskaperna hos Bassmaster Fishing och utforska varför det sticker ut som ett förstklassigt fiskespel.



    Bassmaster Fishing erbjuder spelarna ett varierat urval av spellägen, inklusive karriärläge, flerspelarturneringar och gratisspel. I karriärläget ger sig spelarna ut på en resa som nybörjare och arbetar sig uppåt i graderna för att nå den prestigefyllda titeln Bassmaster-mästare. I multiplayer-turneringar kan spelarna tävla mot varandra online, medan free play-läget ger spelarna möjlighet att varva ner och fiska i sin egen lugna takt.



    Bassmaster Fishings realistiska miljö och avancerade artificiella intelligens skapar en fängslande fiskeupplevelse. Spelet har detaljerad, högupplöst grafik som ger liv åt sjöar och floder. Väderförhållandena är exakt återgivna, med moln som representerar dag/natt-cykler och vindhastighet som påverkar vattenturbulensen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bassmaster Fishing

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Bassmaster Fishing

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev