Instant Gaming EU
 
 

Köp Train Sim World 4

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Train Sim World 4 är det ultimata tågsimuleringsspelet. Med underbar grafik och realistisk fysik återskapar det här spelet upplevelsen av att köra ett tåg precis som det skulle vara i den verkliga världen. Du kan utforska rutterna helt fritt i dagsljus-, natt- och dimscenarier; oavsett om du har några minuter eller några timmar över kommer du inte att ha några problem med att starta Train Sim World 4 och hoppa rakt in i upplevelsen.



    Med avancerade anpassningsfunktioner kan du skräddarsy din upplevelse precis som du vill ha den, och väcka liv i rälsens spänning och utmaningar på ett sätt som du aldrig har upplevt förut. Du kan köra i detalj på studienivå med realistisk tågfysik, interaktiva driftkontroller och utmanande mål att slutföra. Med över 20 000 mil verkliga spår att utforska kommer du aldrig att få slut på nya och spännande körutmaningar att ta dig an.



    Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare under utbildning kommer du att få en oförglömlig upplevelse med Train Sim World 4.

    Läs mer

    De bästa priserna för Train Sim World 4

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Train Sim World 4

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev