Instant Gaming EU
 
 

Köp Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition är ett racingvideospel utformat för att ge en realistisk racingupplevelse med en stor öppen värld, realistisk fysik och ett brett utbud av bilar att välja mellan. Ultimate Edition innehåller alla DLC:er som släpptes till spelet, vilket gör det till ett komplett paket för fans av racinggenren.



    I Gear.Club Unlimited 2 kan spelarna välja mellan över 250 racingfordon från 51 tillverkare, inklusive några av de mest populära märkena som Porsche, Ferrari, Bugatti och McLaren. Varje bil har sina unika egenskaper och spelarna kan anpassa dem så att de passar deras racingstil.



    Spelet har ett kampanjläge för enspelare, där spelarna kan tävla i olika lopp och utmaningar för att ta sig fram genom spelets berättelse. Det finns också flera flerspelarlägen tillgängliga, där spelarna kan tävla mot varandra online.



    Spelets grafik är fantastisk, med mycket detaljerade bilar och miljöer som ger en realistisk racingupplevelse. Spelet har även stöd för 4K-upplösning på kompatibla plattformar, vilket gör det ännu mer visuellt imponerande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Gear.Club Unlimited 2 - Ultimate Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev