Eneba COM
 
 

Köp Harmony: The Fall of Reverie

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När hennes mamma försvinner tvingas Polly återvända hem efter några år utomlands. Hon finner sin hemstad och dess invånare kraftigt förändrade, eftersom ett megakoncern kontrollerar dem. Under dessa omständigheter kommer Polly att upptäcka sin koppling till en parallell värld som bebos av Aspirations of Humanity: Glory, Bliss, Power, Chaos, Bond och Truth. I sina drömmar reser Polly till denna värld som kallas Reverie och förvandlas till Harmony, en mäktig gudinna som kan avgöra Reveries framtid.



    Harmony: The Fall of Reverie är ett berättande äventyr där vart och ett av våra beslut formar historien. Allt som Polly gör har en inverkan på båda världarna. Du måste använda hennes framsynta krafter för att välja mellan de möjliga utfallen och låsa upp olika vägar för berättelsen. Polly måste välja en Aspiration för att styra Reverie, och var och en av dem har en annan personlighet. Att lära känna var och en av dem hjälper dig att välja den mest lämpliga som härskare.



    Harmony: The Fall of Reverie Har färgstark grafik i 2D i en visuell roman-stil, full röst och animerade karaktärer. Det är en unik resa som kommer att avgöra framtiden för två världar. Med en mogen och rik historia följer spelet stegen i andra titlar skapade av DON'T NOD, skaparna av Life is Strange-serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Harmony The Fall of Reverie

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Harmony: The Fall of Reverie

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev