Eneba COM
 
 

Köp Farworld Pioneers

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Farworld Pioneers är ett spännande videospel som tar dig med på ett äventyr till en avlägsen planet. Spelet utspelar sig i en vacker och mystisk värld fylld av faror och under. Som spelare tar du på dig rollen som en rymdforskare som just har landat på denna märkliga nya planet. Ditt uppdrag är att utforska omgivningarna och upptäcka de hemligheter som döljer sig där.



    Spelet har en öppen spelvärld som gör det möjligt för spelarna att utforska världen fritt. Det finns olika områden att utforska, vart och ett med sin egen unika miljö, terräng och varelser. Du kan färdas till fots, åka på fordon eller till och med flyga över de vidsträckta landskapen.



    Farworld Pioneers är ett överlevnadsspel, vilket innebär att du måste samla resurser och tillverka verktyg för att överleva. Du måste jaga efter mat, samla vatten och bygga skydd för att skydda dig mot den hårda miljön och de faror som lurar runt varje hörn. Du kommer att stöta på olika utmaningar som testar dina överlevnadsförmågor, från svåra väderförhållanden till farliga rovdjur.



    Spelet har också ett crafting-system som låter dig skapa nya verktyg, vapen och utrustning. Du kan samla resurser som trä, sten och metall för att tillverka föremål som kan hjälpa dig att överleva och trivas. Du kan också uppgradera dina vapen och rustningar för att öka dina chanser att överleva.



    Så småningom kommer Farworld Pioners att låta dig bygga ditt eget rymdskepp och använda det för att resa till andra plan och utforska dem. Är du redo att upptäcka galaxen?

    Läs mer

    De bästa priserna för Farworld Pioneers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Farworld Pioneers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev