Instant Gaming EU
 
 

Köp F1 Manager 2023

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    F1 Manager 2023 är en spännande simuleringsupplevelse som sätter dig i spetsen för ett F1-team under säsongen 2023. Som teamchef för ett av de tio teamen i den officiella tävlingen kommer du att ha kontroll över varje aspekt av teamet med förbättrade ledningsfunktioner. Varje beslut du fattar kommer att påverka teamets resultat under säsongen, eftersom du kontrollerar allt från personal och anläggningar till bilens design och strategin för tävlingarna.



    F1 Manager 2023 har ett nytt spelläge som kommer att sätta din förmåga att fatta viktiga beslut i rätt ögonblick på prov. Med Race Replay kan du återuppleva viktiga ögonblick i FIA Formula One World Championship 2023 genom att återskapa tävlingsförhållandena och förarnas startpositioner i varje lopp under säsongen. Du behöver bara välja ett team och fatta beslut under loppet för att se om du kan ändra slutresultatet på bästa möjliga sätt för ditt team.



    Om du vill möta en annan typ av utmaning kan du med Race Moments ta kontroll över ett team under ett avgörande ögonblick i ett riktigt lopp från säsongen 2023.



    Med alla dessa nya funktioner, otrolig grafik och mycket mer erbjuder F1 Manager 2023 dig den mest autentiska managementupplevelsen med nya sätt att spela spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för F1 Manager 2023

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    • F1 Manager 2023 - Deluxe-uppgraderingspaket

    Kommentarer om F1 Manager 2023

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev