Kinguin HP
 
 

Köp F1 Manager 2022

 • PC
 • PS4
 • PS5
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

F1 Manager 2022 är F1-tävlingens officiella ledningssimulatorspel. Välj en konstruktör och bli chef för ett team som kämpar för att vinna mästerskapet den här säsongen. Du har ett brett utbud av förare och personal för att skapa ditt team. Välj dina favoriter och utveckla en lämplig strategi för att vinna tävlingen när du skapar en grupp som fungerar som en väloljad motor.Du måste kontrollera varje aspekt av teamet mellan tävlingarna för att uppnå bästa resultat. Övervaka dina förares och personalens prestationer, hantera teamets ekonomi, analysera dina framsteg och anpassa dig till tävlingsresultaten för att uppnå mål på medellång och lång sikt och hålla ditt team på topp.Du kommer inte bara att kontrollera ditt team. Utan ansvaret för att utforma och modifiera bilen med nya delar under hela tävlingen faller också på dina händer. Du måste ta reda på vad som är den bästa inställningen för varje krets och sikta på bästa prestanda beroende på tävlingsförhållandena.När tävlingsdagen kommer är det du som har kontrollen också. Du kommer inte att vara piloten, men bara genom att följa varje detalj och ge order från depån kommer du att kunna anpassa dig till de fluktuerande förhållandena och ransoneringens flöde. Håll ett öga på mätvärdena och utforma en tävlingsstrategi för att få ditt team till podiet i den mest realistiska management-simuleringsupplevelsen.F1 Manager 2022 är det ultimata ledningssimuleringsspelet för fans av F1-tävlingar.

Läs mer

De bästa priserna för F1 Manager 2022

   Kommentarer om F1 Manager 2022

   Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

   svaranswering the message of

   500 tecken kvar

   630e7b53695f3@djamel.chb.1
   630e7b53695f3@djamel.chb.1
   2022 borg 30 23:09 dlcompare.fr
   attention le premier lien gamesforplay ne fonctionne pas sur mac, ils vendent des clé qui ne fonctionne pas. une fois l'achat fais ils veulent rien savoir faites attention. be careful the first gamesforplay link does not work on mac, they sell keys that do not work. once the purchase is made, they don't want to know, be careful.
   var försiktig den första gamesforplay-länken fungerar inte på mac, de säljer nycklar som inte fungerar. när köpet väl är gjort vill de inte veta, var försiktig. var försiktig den första gamesforplay-länken fungerar inte på mac, de säljer nycklar som inte fungerar. när köpet väl är gjort vill de inte veta, var försiktig.
   Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
   • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner ditt spel.

   • Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

   • Använd din Xbox One ditt spel spelkodXbox Live

   Lär dig mer
   DLCompare Extension
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev