Köp SteamWorld Build

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    SteamWorld Build är ett videospel som utvecklats av The Station och publicerats av Thunderful Publishing. Det är ett strategiskt simuleringsspel som låter spelarna bygga och förvalta en blomstrande steampunkstad. Spelet utspelar sig i en värld där ångmaskiner driver allt, från tåg till fabriker, och spelarna måste använda sin uppfinningsrikedom för att bygga en mäktig stad som drivs av ånga.



    I SteamWorld Build börjar spelarna med en liten markplätt och en handfull resurser. De måste använda dessa resurser för att finansiera sin gruvdrift och söka efter malm och gammal teknik.



    SteamWorld Build har en charmig steampunk-estetik. Spelet utspelar sig i en värld av kugghjul och ångdrivna maskiner, med färgstarka karaktärer och en finurlig konststil som väcker världen till liv.



    SteamWorld Build är ett roligt och engagerande stadsbyggnadsspel som erbjuder en unik blandning av strategi och resurshantering i ett steampunk-scenario.

    Läs mer

    De bästa priserna för SteamWorld Build

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 12 leverantör(er) som stöder 3 DRM-system: Steam, Xbox Live, Sony PSN3 plattform(ar) - PC, PS5, XboxOne. Spelet erbjuder 2 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 26 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om SteamWorld Build

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev