Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet of Lana

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet of Lana är ett äventyr som på ett unikt sätt tar sig an ett tema som oroar många människor i dag: störningar i den naturliga ordningen och dess konsekvenser. I spelet tar du rollen som Lana, en ung flicka som lever i en vacker värld. Tyvärr har balansen mellan människor, djur och natur rubbats. Som en följd av detta har en armé av märkliga robotvarelser invaderat hennes planet och hon befinner sig nu i ett försök att rädda sitt hemland från en säker undergång. Tillsammans med sin trogna djurkamrat ska hon navigera genom hisnande landskap samtidigt som hon söker svar om invasionen och sin planet.



    I Planet of Lana ställs huvudpersonen inför utmanande miljöpussel och robotfiender av alla slag som kommer att göra allt för att stoppa henne. Smygande och uppfinningsrikedom är nycklarna till att ta sig fram i detta episka äventyr, men du behöver också goda reflexer för att överleva i dina strider mot robotarna. Hjälpen från din följeslagare kommer att visa sig vara ovärderlig i alla lägen om du vill nå ditt mål.



    Kommer du att hjälpa Lana att göra allt som krävs för att återställa den naturliga ordningen och rädda sitt hemland från maskinerna i Planet of Lana?

    Läs mer

    De bästa priserna för Planet of Lana

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Planet of Lana

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev