Instant Gaming EU
 
 

Köp Paleo Pines

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska en mystisk ö bebodd av dinosaurier i Paleo Pines. I detta jordbrukssimuleringsspel har du en vacker ö full av vänliga dinosaurier som din lekplats. Utforska förtrollande landskap och bli vän med ett färgstarkt gäng karaktärer i detta äventyr som också låter dig bosätta dig som bonde på stränderna i ett unikt scenario.



    Med hjälp av Lucky, din dinokompis, kommer du att arbeta hårt för att bygga en plats som du kan kalla hem. I Paleo Pines kan du också bli vän med och tämja ett stort antal dinosauriearter. Försök härma deras läten med din flöjt och ge dem deras favorithot så kommer du säkert att få en vän för livet. Ditt mål är att hitta den försvunna parasaurolophusen och skapa din egen dinosauriefristad.



    Paleo Pines Dinosauriefredet innehåller en rad jordbruksmekanismer och låter dig njuta av ett spännande äventyr när du upptäcker öns hemligheter. Varje dinosaurie har en speciell odlingsförmåga och den kommer att vara en ovärderlig hjälp för att skapa din drömgård och odla högkvalitativa produkter. Se till att du lär dig allt om dem och tillgodoser deras behov för att hålla dem nöjda, så kommer du att skapa ett unikt samhälle tillsammans med invånarna på Paleo Pines.

    Läs mer

    De bästa priserna för Paleo Pines

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Paleo Pines

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev