Instant Gaming EU
 
 

Köp Hammerwatch II

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hammerwatch II är en ny del i hack-and-slash-serien som tar dig tillbaka till slottet med samma namn för att slåss mot horder av onda varelser. Kungariket Herian är i förvirring efter att det invaderats av en drakarmé under befäl av Blight the Horrible. Efter att ha flytt genom kloakerna organiserade några hjältar en motståndsrörelse som kommer att kämpa för att återställa freden i kungariket.



    I Hammerwatch II kontrollerar du en av dessa hjältar när du kämpar tillsammans med vänner genom en mängd olika scenarier. I detta ARPG i klassisk stil kommer du att resa genom olika platser i kungariket, inklusive Hammer Island, Fallowfields och Blackbarrow. Ditt mål är att hjälpa stadsborna och döda monstren i drakarnas armé, för att i slutändan befria kungariket från inkräktarna. Odjur, odöda och drakar kommer att göra allt de kan för att sätta stopp för ditt episka äventyr.



    Hammerwatch 2 har en spelstil som påminner om stora klassiker i genren, som Gauntlet, men introducerar en mängd nya mekaniker, unika förmågor och utrustning som låter dig utveckla din karaktär när du går vidare genom äventyret. Välj din favorithjälte och ge dig ut på en farlig resa ensam eller tillsammans med upp till tre vänner. Du kan kombinera dina förmågor för att skapa förödande kombinationer och förgöra horder av fiender medan du utforskar rikets vidsträckta landområden och avslöjar dess hemligheter.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hammerwatch 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Hammerwatch II

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev