Instant Gaming EU
 
 

Köp Kill It With Fire 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spindlar har alltid varit din nemesis. Som en skicklig Exterminator är ditt mål att bli av med alla spindlar, oavsett var de finns. I Kill It With Fire 2 har de otäckaste åttabenta insekterna invaderat multiversum, och du är den som ansvarar för att förinta dem. Genom att använda interdimensionella portaler kan du navigera genom en mängd olika scenarier och döda otaliga av dessa irriterande insekter med alla nödvändiga medel.



    Kill It With Fire 2 är ett färgstarkt FPS-spel som låter dig utrota spindlar medan du utforskar olika miljöer. Du måste jaga dem och kolla in varje hörn om du vill befria universum från detta hot. Spelet ger dig tillgång till ett brett utbud av vapen för att slutföra ditt jobb, allt från enkla stekpannor till kraftfulla eldkastare och sprängämnen. Kom bara ihåg att dra nytta av insekternas sårbarhet för eld och bränn ner dem om du kan.



    Du kan spela Kill It With Fire 2 med upp till fyra andra vänner i samarbetsläget online eller ta dig an spelet på ett annorlunda sätt i Spider Hunter PvP, ett helt nytt spelläge där du för första gången i serien kan spela som en av spindlarna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kill It With Fire 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Kill It With Fire 2

    KittenChucklenugget
    KittenChucklenugget
    2024 cuo 18 09:58 dlcompare.com
    Kill It With Fire 2: 100% more budget, a campaign and a multiplayer mode
    Kill It With Fire 2: 100% mer budget, en kampanj och ett flerspelarläge
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev