Instant Gaming EU
 
 

Köp Nova Lands

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck en vidsträckt fantasivärld bestående av öar i Nova Lands. I det här spelet tar du rollen som en utforskare som anländer till en mystisk planet. Du måste samla resurser och bygga en bas för din verksamhet. När du bygger ut din bas får du tillgång till nya möjligheter och tekniker som kan hjälpa dig i ditt utforskningsuppdrag. Du kan till och med automatisera produktions- och byggprocesserna i din bas med små hjälprobotar.



    Världen i Nova Lands är full av hemligheter att upptäcka, varelser att bekämpa och miljöer att utforska, men du är inte den enda som har den här uppgiften. Du anländer till en ö, men det finns många andra som du kan besöka för att träffa andra människor, samla nya typer av resurser och mycket mer.



    I Nova Lands kan du använda din blaster för att bekämpa kraftfulla monster och konstiga varelser. Striderna är hektiska och fulla av action, och styrsystemet med två spakar kräver att du är på tårna hela tiden. Alternativt kan du välja att utforska fredligt och använda värdesaker

    för att muta de bossar du hittar.



    Nova Lands är ett bashanterings- och resursinsamlingsspel som utspelar sig på en vidsträckt främmande planet. Med söt pixelgrafik i 2D och en myriad av överraskningar ger det dig många timmars underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nova Lands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Nova Lands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev