Instant Gaming EU
 
 

Köp Noob - The Factionless

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Noob - The Factionless är ett turordningsbaserat rollspel som utspelar sig i Noobs universum, den franska transmedia-licensen som skapades av Fabien Fournier & Anne-Laure Jarnet 2008. Spelet erbjuder en uppslukande miljö där nya spelare bjuds in att bilda team och sätta sin prägel på detta fiktiva MMORPG. I den stora berättelsen om Noob - The Factionless vävs varje spelares outforskade väg in i Horizon och skapar en väv av personliga uppdrag och kollektiva historier som ständigt utvecklas och är rikt engagerande.



    Kärnan i spelet kretsar kring att navigera i komplexiteten och osäkerheten i denna fraktionslösa värld. Spelarna uppmanas att skapa sina egna öden, bygga allianser eller stå ensamma. De val som spelarna gör har verkliga, påtagliga effekter på spelvärlden, vilket resulterar i en utvecklande, spelardriven berättelse. Det strategiska och taktiska djupet i Noob - The Factionless engagerar och utmanar och ger varje spelare en unik upplevelse.



    Noob - The Fac tionless är ett bevis på spelmediets enorma potential. Det är ett socialt experiment, en narrativ sandlåda och en utforskning av det mänskliga tillståndet. Genom att eliminera traditionella spelbegränsningar och lägga makten i spelarens händer, tänjer spelet inte bara på publikens fantasi utan omdefinierar också själva begreppet interaktiv underhållning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Noob The Factionless

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Noob - The Factionless

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev